Veel parkeergelegenheden bevinden zich ondergronds. Voor  deze ondergrondse parkeergarages is ExcelAir de expert op het gebied van gasdetectie en branddetectie systemen. Stuwkrachtventilatie is een ingeburgerd begrip en niet meer weg te denken in de nieuw te bouwen parkeergarages. Ook de te renoveren oudere garages worden veelal voorzien van een dergelijk stuwkrachtventilatie systeem.

Maatwerk
De toepassing van een stuwkrachtventilatiesysteem vereist een deskundige projectie. Met zeer ruime ervaring en vele referentie projecten bent u aan het juiste adres bij ExcelAir. Middels geavanceerde berekeningen wordt het meest optimale parkeergarage ventilatie systeem bepaald. Door een variërende inbouwhoogte en bouwkundige vormgeving is ieder project maatwerk. ExcelAir biedt deze maatwerkoplossingen en verzorgd tevens de complete montage van deze parkeergarage ventilatiesystemen.

Voor iedere garage een passend product
Om de bouwkosten te optimaliseren worden parkeergarages steeds lager. Echter de vrije doorrijhoogte dient behouden te worden waardoor de nadruk steeds meer wordt gelegd op compacte inbouwapparatuur. Het ExcelAir productenpakket biedt platte CPC stuwkrachtventilatoren. Een oer hollands en degelijk product voorzien van een uniek lage inbouwhoogte. Deze CPC ventilatoren leveren in sommige gevallen twee keer zo veel stuwkracht als traditionele ronde stuwkrachtventilatoren. Met de platte uitblaas wordt de impulskracht veel beter verdeeld. Bovendien is de uitblaashoek mechanisch van het plafond afgebogen. Daardoor wordt een veel beter rendement verkregen.

Het huidige assortiment is is uitgebreid met een unieke CPC stuwkrachtventilator met een inbouwhoogte van slechts 125mm. Verder bestaat het pakket uit CPC stuwkrachtventilatoren van 200, 250 en 300mm inbouwhoogte, met respectievelijk een stuwkracht van 50 en 100 Newton. Door zijn ranke en slanke vormgeving draagt de CPC ventilator voorts bij tot een architectonisch verantwoorde inrichting van parkeergarages. Met een ExcelAir stuwkrachtventilatiesysteem wordt voldaan aan de huidige en toekomstige veiligheidseisen. ExcelAir werkt continu aan het verbeteren van haar productenassortiment en voert deze ontwikkelingen in eigen beheer uit.

Voordelen:
Geen fysieke brandcompartimentering noodzakelijk, besparing op branddeuren en scheidingswandenluchtkanalen zijn overbodig. Energetisch verantwoorde exploitatie door sturing op basis van een gasdetectiesysteem.

Laatste Nieuws

Neem contact met ons op

Contact Us
reCAPTCHA