Service en Onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw RWA, gasdetectie of brandmeldinstallatie kunt u bij ExcelAir terecht. Wij hebben hiervoor ervaren en speciaal opgeleide monteurs in dienst zodat elke storing of het onderhoud vlot, betrouwbaar en degelijk wordt uitgevoerd. Ook buiten de normale werktijden van het bedrijf zijn wij bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan installaties. Voor onderhoud hebben wij speciale onderhoudscontracten.

Voor een vast bedrag per jaar verzorgen wij het halfjaarlijks en jaarlijks onderhoud. Dit kan voor bijvoorbeeld RWA installatie CO/LPG detectie en brandmeldinstallatie. Indien u een onderhoudscontract heeft, wordt u automatisch vooraf geïnformeerd over het bezoek van de monteur. U hebt er dus geen omkijken aan!

Beheer op afstand
Bij een parkeergarageventilatie installatie en/of een detectiesysteem is het vanuit de nationale regelgeving vereist om bij oplevering een beheerder aan te stellen. Bij woongebouwen is dit dikwijls een moeilijke opgave, omdat dit op een van de toekomstige bewoners van het gebouw neerkomt. ExcelAir heeft hier een oplossing voor gevonden door de door ExcelAir geïnstalleerde systemen op afstand middels de unieke internet toepassing E-Web (ExcelAir Web server). De installatie krijgt hierbij een eigen, beveiligd, IP-adres en kan met Internet Explorer op afstand door ExcelAir benaderd worden.

De toepassing van E-Web biedt vele voordelen zoals:
een snelle reactie van uw en/of onze zijde bij een mogelijke storingsmelding
een reductie van de jaarlijkse onderhouds- en exploitatiekosten;
via het internet kan op ieder willekeurig ogenblik de status van het ventilatie en/of detectiesysteem bekeken worden en indien nodig worden bij gestuurd.
Om de bovenstaande toepassing te kunnen implementeren is er alleen een werkende ADSL verbinding nabij de regelkast benodigd.

MEER REFERENTIES