ExcelAir is de specialist in onderhoud voor overdrukbranddetectie, parkeergarageventilatie– en gasdetectiesystemen. Wij werken uitsluiten met hoog gekwalificeerde mensen. Deze technici zijn speciaal opgeleid zodat elke storing of het onderhoud vlot, betrouwbaar en degelijk wordt uitgevoerd. Vanzelfsprekend zijn wij buiten normale werktijden van het bedrijf bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan installaties. Voor onderhoud werken wij uitsluitend met op maat  onderhoudscontracten. Heeft u installaties van een ander fabricaat schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Voor een vast bedrag per jaar verzorgen wij het halfjaarlijks en jaarlijks onderhoud. Dit kan voor bijvoorbeeld de Rook Warmte Afvoer- (RWA), CO/LPG detectie- en brandmeldinstallatie. Ook de veelal complexere overdrukinstallaties worden door ExcelAir vakkundig onderhouden. Indien u een onderhoudscontract heeft, wordt u automatisch vooraf geïnformeerd over het bezoek van de monteur. U hebt er dus geen omkijken aan!

Beheer op afstand
Bij een parkeergarageventilatie installatie en/of een detectiesysteem is het vanuit de nationale regelgeving vereist om bij oplevering een beheerder aan te stellen. Bij woongebouwen is dit dikwijls een moeilijke opgave, omdat dit op een van de toekomstige bewoners van het gebouw neerkomt. ExcelAir heeft hier een oplossing voor gevonden door de door ExcelAir geïnstalleerde systemen op afstand te benaderen.

De toepassing van systemen die op afstand beheerd worden zijn:
een snelle reactie van uw en/of onze zijde bij een mogelijke storingsmelding
op ieder willekeurig ogenblik de status van het ventilatie en/of detectiesysteem bekeken worden en indien nodig worden bij gestuurd.
Om de bovenstaande toepassing te kunnen implementeren is er alleen een werkende ADSL verbinding nabij de regelkast benodigd.

Laatste Nieuws

Neem contact met ons op

Contact Us
reCAPTCHA