Brand in parkeergarage bij Het Van der Valk Hotel in Dordrecht op Amstelwijck

Het Van der Valk Hotel in Dordrecht op Amstelwijck is zaterdagavond 1 juli rond half tien enige tijd ontruimd geweest vanwege een autobrand in de garage onder het hotel. Er werd alarm geslagen vanwege flinke rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel onder controle. Helaas kon de betreffende auto niet meer gered worden. Snelle branddetectie is essentieel, vooral in panden waarboven wordt geslapen. Brandveiligheidsmaatregelen zoals branddetectiesystemen en RWA-systemen spelen een cruciale rol bij het beschermen van mensenlevens en eigendommen. Een goede keuze van deze systemen kan levens redden en schade beperken. ExcelAir is uw brandveiligheidsspecialist die u kan adviseren over de juiste keuze van branddetectiesystemen en RWA-systemen voor uw pand. Wij begrijpen het belang van een veilige omgeving en streven naar optimale brandbeveiliging voor onze klanten.

ExcelAir heeft al enkele jaren nauwkeurig bijgehouden hoeveel autobranden er in Nederlandse parkeergarages plaatsvinden en publiceert deze informatie op onze website. Door deze gegevens te delen, willen wij zowel het publiek als onszelf bewust maken van de omvang van dit probleem en het belang van goede brandpreventie.Volgens onze informatie is de brand in de garage van Het Van der Valk Hotel in Dordrecht op Amstelwijck de zesde autobrand in Nederland in 2023. Dit benadrukt nogmaals het belang van adequate brandveiligheidsmaatregelen, vooral in gebouwen waar mensen verblijven. Wij staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw brandbeveiligingssysteem. Onze experts kunnen een gedegen advies geven en samen met u de beste oplossingen vinden die voldoen aan uw specifieke behoeften en wettelijke vereisten.

Zorg voor een veilige omgeving en bescherm uw pand, medewerkers en gasten tegen brand. Neem vandaag nog contact op met ExcelAir voor professioneel advies op maat.

Het volledige artikel is te lezen op de website van dordtcentraal.