ExcelAir is de specialist op het gebied van branddetectie in parkeergarage. Door onze jarenlange ervaring, vaktechnische kennis en specialisten kunnen wij u optimaal adviseren in de keuze van een betrouwbare brandmeldinstallatie. Voor iedere situatie hebben wij een pasklaar systeem. Een parkeergarage in de “buitenlucht” vraagt eenmaal een andere benadering dan een parkeergarage welke volledig gesloten is. Immers vocht, vuil en weersinvloeden hebben grote invloed op de goede werking van het branddetectiesysteem.  Ook de wettelijke verplichtingen zoals beheer van uw brandmeldinstallatie, alarmopvolging en de begeleiding voor de totstandkoming van een inspectiecertificaat kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard zijn alle door ExcelAir toegepaste materialen gecertificeerd conform de EN54. Als u met ons samenwerkt bent u verzekerd van kwaliteit.

Een beginnende brand dient tijdig ontdekt te worden. Een branddetectie systeem van ExcelAir zorgt ervoor dat tijdige evacuatie gestart wordt. Een automatische brandmeldinstallatie volgens NEN 2535 heeft tot doel brand in een dusdanig stadium te detecteren, dat de brand is te beheersen met eenvoudige middelen. Bij brandcompartimenten groter dan 1.000m² is het noodzakelijk dat een brand snel wordt gemeld. Daarom is het noodzakelijk dat de veiligheidsgraad in relatie tot ontvluchting, reddings- en bluswerkzaamheden alsmede nazorg, wordt verhoogd. De automatische brandmelding draagt hiertoe aanzienlijk bij.

Onze brandmeldinstallaties vinden hun toepassingen in parkeergarages, kantoorpanden en zorginstellingen. Om ongewenste meldingen en storingen te beperken past ExcelAir voor parkeergarage aspiratiedetectie toe. Deze betrouwbare aspiratiesystemen bieden zowel voordelen voor de installateur als de eindklant.

Laatste Nieuws

Neem contact met ons op

Contact Us
reCAPTCHA