Badhuis Cadzand made by ExcelAir

Badhuis Cadzand is een hoogwaardig appartementengebouw met 35 appartementen, 3 horecabedrijven, en heeft een ondergrondse parkeergarage. Badhuis Cadzand heeft een nieuwe standaard gezet voor een luxe appartementengebouw, het meest exclusieve aan de Nederlandse kust. ExcelAir heeft in opdracht van Croon Wolter en Dros de parkeergarageventilatie- en het gasdetectiesysteem gerealiseerd. Ook de projecten Strandresidentie Cadzand-Bad en de Blanke Top zijn / worden voorzien van installaties van ExcelAir.

 

 
Autobrand in parkeergarage Utrecht Science Park

De brandweer heeft maandagochtend een autobrand moeten blussen in een parkeergarage op het Utrecht Science Park in Utrecht. Door de sterke rookontwikkeling werd de garage bij het UMC Utrecht ontruimd. Omstanders hebben een persoon uit de auto gered.

Lees hier het volledige artikel.

Bron website Utrechtse internet courant
Brand in parkeergarage Raaks in centrum van Haarlem

In een parkeergarage in het centrum van Haarlem woedt maandagavond een brand. Het gaat om parkeergarage Raaks aan de Zijlvest, de grootste van Haarlem. De brand was ontstaan in het trappenhuis. Netten die worden gebruikt voor verbouwing hadden vlam gevat. Er was veel rookontwikkeling. De brandweer was aanwezig en heeft het vuur geblust.

De parkeergarage was volledig afgesloten voor het publiek. De Raaksgarage is rond 21.30 uur weer vrijgegeven nadat de rook uit het trapportaal is geblazen door de brandweer.

Lees hier het volledige bericht.

Bron: website noordhollandsdagblad